>
NR NUME JUDET
1 MARTON ANA MARIA MURES
2 CIOBICA ANDREEA ALEXANDRA SIBIU
3 TERHES MARIANA VIRGINIA CLUJ
4 MACIUCA DANIEL VRANCEA
5 FORTU DANIELA MIRELA GALATI
6 MARGINEANU ANA MARIA HUNEDOARA
7 HAJDU ILDIKO HENRIETTE HUNEDOARA
8 LOBONT TEREC ADELA LOREDANA SALAJ
9 NADASAN IOANA PATRICIA SATU MARE
10 SAMSON IULIA PRAHOVA
11 GYORKE ADRIANA CLUJ
12 MIHAI LIVIA CRISTIANA ILFOV
13 BLAGA ANA MONA NEAMT
PROGRAMUL SPECIAL "TOMBOLA IEPURASILOR EDITIA A II-A" Iepurasul iti premiaza fidelitatea!

Prezentul regulament se constituie ca Anexa nr. 4 regulamentului cadru al campaniei de fidelizare, premiere si stimulare a clientilor Mondex .

REGULAMENT

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR
 • 1.1 S.C. MONDEX S.A.: Sediu social - Sibiu str. Riului nr. 34, jud. Sibiu; CUI 2469071; J32/234/1991
 • 1.2. SCOPUL: Promovarea produselor "MONDEX" si premierea si stimularea clientilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti.
 • 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, completa sau schimba prezentul Regulament, in functie de conjunctura, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.
SECTIUNEA 2. PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR
 • 2.1. In cadrul programului "TOMBOLA IEPURASILOR EDITIA A II-A" se vor acorda, prin tragere la sorti , la finalul programului, premii ce vor consta in 13 vouchere in valoare de 130 lei/voucher/castigator.

  Valoarea totala a premiilor este de 130lei X 13 vouchere = 1.690lei.

  Voucherele vor putea fi folosite pentru achizitionarea de produse doar din magazinele MONDEX din tara.

  In cazul in care un castigator va refuza primirea/ridicarea premiului in natura astfel cum a fost oferit, S.C. MONDEX S.A. nu este obligata sa asigure contravaloarea in echivalent banesc a premiului sau o alta alternativa.

 • 2.2. Reclamatiile referitoare la premiile castigate, ulterior momentului acordarii acestora nu vor fi in responsabilitatea organizatorului.
SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
 • 3. Programul "TOMBOLA IEPURASILOR EDITIA A II-A" este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele MONDEX. De asemenea clientii pot opta si pentru modalitatea de achizitionare online de pe site-ul shop.mondex.ro a produselor S.C. MONDEX S.A..
SECTIUNEA 4. DURATA PROGRAMULUI
 • 4. Programul se va desfasura pana la data de 12.04.2012 inclusiv.
SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROGRAMULUI SI CONDITII DE PARTICIPARE
 • 5.1.La acest program poate participa orice persoana fizica, posesoare a unui Card de Fidelitate MONDEX, care cumpara produse MONDEX a caror valoare totala este de minim 10lei (cu unul sau mai multe bonuri fiscale/facturi fiscale) achizitionate in magazinele MONDEX si/sau in sistem online.

  Suma minima de 10lei pe care trebuie sa o cheltuiasca un client pentru a participa la program reprezinta 1(unu) punct. Achizitionarea de produse, pe perioada de valabilitate a prezentului program, cu valoare mai mare de 10lei (dar doar daca valoarea reprezinta multipli de 10), inseamna obtinerea unui numar mai mare de puncte si sanse mai multe de castig.

  La sfarsitul campaniei pentru fiecare participant in parte, se va calcula valoarea totala a produselor achizitionate respectiv numarul de puncte corespunzatoare acestei valori. De exemplu, pentru sume cuprinse:

  • intre 20lei si 29lei se acorda 2 puncte;
  • intre 30lei si 39lei se acorda 3 puncte;
  • intre 40lei si 49 lei se acorda 4 puncte s.a.m.d.

  Pentru fiecare punct obtinut pana la sfarsitul perioadei vizate participantul va dispune de o sansa in plus la tragerea la sorti.

  Pentru a fi inscris in program orice client ce detine un Card de Fidelitate MONDEX, trebuie sa isi foloseasca cardul cand achizitioneaza produse. Clientii care sunt posesori ai unui Card de Fidelitate si care au cumparat produse MONDEX fara utilizarea cardurilor, nu vor participa la program, pentru acele cumparaturi efectuate fara utilizarea Cardului.

 • 5.2. In data de 13.04.2012, la sediul social al SC MONDEX SA SIBIU, in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai Organizatorului, nominalizati prin hotarare a reprezentantului legal al acestuia, se va proceda la efectuarea extragerii castigatorilor si alocarea premiilor persoanelor stabilite drept castigatori. Extragerea se va face automat, prin generarea unei liste cu toti participantii la program iar prin intermediul unui program informatic se vor desemna aleator castigatorii. Premiile persoanelor astfel desemnate castigatoare vor fi expediate de catre Organizator la adresele indicate de catre acestia, prin curier rapid sau posta, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data la care a avut loc extragerea.

  In cazul in care unul dintre castigatori nu accepta premiul asa cum a fost oferit, se va efectua o alta extragere, in vederea acordarii premiului unui alt participant la program.

  Cu ocazia operatiunilor de mai sus se va incheia un proces verbal care sa cuprinda toate datele, operatiunile efectuate si rezultatele extragerii.

  Prin acceptarea premiilor Castigatorii sunt de acord cu termenii si conditiile prezentului Regulament.

 • 5.3. Anuntarea castigatorilor se va face prin mass-media si printr-o notificare si/sau telefonic personal.
SECTIUNEA 6. TAXE SI IMPOZITE
 • 6. Plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, se va face conform prevederilor cuprinse in Titlul III - Impozitul pe venit din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.
SECTIUNEA 7. FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII
 • 7. Participantii la program pot obtine informatii cu privire la la acesta si desfasurarea lui apeland TelVerde la numarul de telefon 0800 800 639, program Luni-Vineri intre orele 09-19. Tot la acest numar sau pe e-mail-ul concurs@mondex.ro, participantul la campanie va anunta fara intarziere orice schimbare a datelor personale, inclusiv modificarile de adresa sau telefon urmand a face aceasta comunicare si in scris pe adresa sediului social al organizatorului.
Programul Special "TOMBOLA IEPURASILOR EDITIA A II-A" se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului regulament si cu prevederile regulamentului cadru al campaniei de fidelizare, premiere si stimulare a clientilor Mondex.
Intocmit in 5 exemplare originale semnate si stampilate de reprezentantul legal al S.C. MONDEX S.A. urmand a fi autentificat de catre un notar public, conform legislatiei in vigoare.